Gépeink

Kubota GR2120

Nagy teljesítményű professzionális hidrosztatikus összkerék-meghajtásos fűgyűjtős fűnyíró traktor. Szervokormány rendszerével rendelkezik, amivel más fűnyírókhoz képest sokkal kisebb helyen fordul. Extrém mozgékony, jó terepjáró képességgel rendelkezik, maximális, 10 km / h sebességgel tud haladni. Megbirkózik minden fűnyírási feladattal és extrém tereppel, akár 1 méteres magas gazban sem akad el.

Kubota M5091 Narrow traktor

A csúcsminőségű Kubota M5091 Narrow traktor folyamatos terhelés alatt is a legjobban képes elvégezni a nehéz munkát. Összkerék-hajtás, differenciálzár, 36 előre/hátra sebességfokozat jellemzi, mellyel mindig megtalálható az optimális erő és sebesség. Kiváló fordulási sugárral és remek kormányozhatósággal rendelkezik, így tökéletes akár a legszűkebb helyeken való haszánaltra is. Első osztályú japán minőség nagy teljesítménnyel és a legkeményebb munkakörülményekhez tervezve.

PTH 1300 Micro Crusher – professzionális erdészeti zúzó

A PTH Micro Crusher sorozat egyedülálló teljesítményű talajfelszín feletti és alatti marógép. Ideális talajművelő eszköz, szántóföldi és kerti traktorokhoz kapcsolható. A 70 mm-es kiálló rotornak köszönhetően a gyomok és gyökerek mechanikusan eltávolíthatók és apró darabokra apríthatók anélkül, hogy a gép alvázát a mélybe húznák. Könnyedén megbirkózik gyökerekkel, kisebb tuskókkal, fásszárú növényekkel, de még a kövek vagy más durva anyagok őrlése sem akadály a PTH Micro Crusher számára.

PTH WSF 700 tuskómaró

A PTH professzionális tuskómaró WSF 700 modelljét Kubota M5091 Narrow traktorunkkal üzemeltetjük. Az eszköz rugalmasan használható bárhol, legyen szó erdőről, telekről vagy magánkertről. A hidraulikus munkahengerekkel felszerelve a süllyesztési és elfordítási mozgások finoman adagolva hajthatók végre a tökéletes eredmény érdekében. A PTH WSF 700 nagyteljesítményű tuskómaróval kisebb vagy nagyobb méretű és mennyiségű tuskó marását el tudjuk végezni.

Egyéb eszközeink

 • Önjáró Husqvarna fűnyíró gép
 • Husqvarna fűkasza (damilos, késes, fűrészes)
 • Stihl láncfűrész

  Működési terület

  Megbízható, gyors szolgáltatás korrekt áron Tényő 50 km-es körzetében.

  📱 Kérjen ajánlatot: +36 30/331 7631

  Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap segítségével,
  és mi visszahívjuk, hogy pontos ajánlatot adhassunk.

  Elérhetőségek

  Trek Direction Outdoor Kft.

  Székhely: 9111 Tényő, Kossuth L. u. 39.

  Mobil: +36 30/331 7631

  E-mail: kicsibivaly@trekdirection.hu

  Adószám: 24690904-2-08

  Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10602835-49020011

  Pin It on Pinterest